Έπιπλα υπνοδωματίου

 
Έπιπλα υπνοδωματίου
 
Η επιχείρησή μας “Σιάχος” που εδρεύει στο Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας, δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στο χώρο των ξυλόγλυπτων εργασιών και αναλαμβάνει με συνέπεια και επαγγελματισμό τον σχεδιασμό και την κατασκευή επίπλων υπνοδωματίου σε μοναδικές τιμές.  
 
Η έμπειρη ομάδα μας σχεδιάζει και κατασκευάζει έπιπλα υπνοδωματίου σε κλασσικά και μοντέρνα σχέδια με πρώτη ύλη την καλύτερη ποιότητα ξύλου. Φροντίζουμε να σας προτείνουμε εργονομικές λύσεις που προσφέρουν εξοικονόμηση χώρου αλλά και αξεπέραστη λειτουργικότητα. 
 
Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό και την κατασκευή κρεβατιών, κομοδίνων, ντουλάπες, συρταριέρες, τουαλέτες με καθρέφτες κ.α.
 
Σκοπός μας είναι η δημιουργίες μας να ικανοποιούν τις ανάγκες κάθε σύγχρονης οικογένειας. Αναλαμβάνουμε ξυλουργικές εργασίες σε όλο το νομό Αιτωλοακαρνανίας και στην ευρύτερη περιοχή.
 
 

Επίσης ακολουθήστε τα προφίλ μας και δείτε δουλειές μας κι εδώ:

Θεοφάνης Σιάχος               Φάνης Σιάχος


Η μακροχρόνια ενασχόλησή μας με τις ξυλουργικές εργασίες μαζί με τη συσσωρευμένη εμπειρία μας επιτρέπει να κατασκευάζουμε εγγυημένης ποιότητας προϊόντα. Όποιες και αν είναι οι ανάγκες σας διαθέτουμε την τεχνογνωσία, την τεχνολογία και το εξειδικευμένο προσωπικό, ώστε να τις ικανοποιήσουμε μέσα στο σωστό χρονοδιάγραμμα και φυσικά σε προσιτές τιμές.
 
Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας!
Θέρμο, Αιτωλοακαρνανία
Τηλ: 2644022721 Κιν: 6946540832, 6947253795
Έπιπλα υπνοδωματίου Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας